کتاب: «گردشگران، نشانه‌ها و شهر: نشانه‌شناسی فرهنگ در منظر شهری» (Tourists, Signs and the City: The Semiotics Of Culture In An Urban Landscape)

نویسنده: میشل ام. مترو رولاند

ناشر: انتشارات اشگیت

سال انتشار:  2011

تعداد صفحات: 187

مجموعه: جهت گیری های جدید در تحلیل گردشگری

زبان: انگلیسی

معرفی کتاب: این کتاب با تکیه بر ادبیات جغرافیای منظر، مطالعات گردشگری، مطالعات فرهنگی، مطالعات بصری و فلسفه، رویکردی چند رشته ای برای درک تعامل بین محیط های شهری و گردشگران ارائه می دهد.

این یک پیش نیاز ضروری برای شهرها است زیرا آنها خود را به مقاصد فریبنده تبدیل می کنند و برای جلب توجه گردشگران رقابت می کنند.

این کتاب استدلال می کند که گردشگران بر اساس تفسیر علائم یا عناصری که در محیط ساخته شده با آنها مواجه می شوند، از جمله گرافیتی ها و تیر چراغ ها، مکان هایی را که در آنها گردش می کنند، معنا می کنند و نتیجه گیری معناداری می کنند.

نوشته‌های پراگماتیست آمریکایی چارلز اس. پیرس در مورد تفسیر، مدلی نظری برای توضیح روشی است که ذهن و جهان، یا افکار و اشیاء، منجر به تعامل گردشگران با مکان می‌شود.

این چارچوب نظری سه مطالعه کاربردی انجام شده با بازدیدکنندگان خارجی از پایتخت مجارستان بوداپست را روشن می کند. بر اساس کار میدانی گسترده قوم نگاری، این مطالعات بر تفسیر گردشگران از منظر شهری، با توجه خاص به مواجهه با فرهنگ ملی، نقش معماری و اهمیت موضوع در گردشگری شهری متمرکز است.                                                                        ***

آدرس متن کامل کتاب:

http://library.lol/main/9BA417B4EE802232997EA22AD7D0CB4D

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-samandehi